Anul acesta am planuite mai multe vizite in afara tarii, iar unele implica sa iau si laptopul cu mine, asa ca am fost foarte incantata sa ga...

Kit de calatorie

Anul acesta am planuite mai multe vizite in afara tarii, iar unele implica sa iau si laptopul cu mine, asa ca am fost foarte incantata sa gasesc la bonprix acest nou rucsac cu etui pentru laptop, potrivit si ca bagaj mic de cabina. Daca sunteti deci in cautarea unui rucsac pentru laptop, cu o husa de dimensiuni potrivite, pentru scoala, drumetii sau calatorii in afara, acesta este:

 

 

 

Pentru ca vorbim de Londra, mi-am completat "kitul de calatorie" si cu alte doua lucruri: niste colanti elastici si caldurosi, si niste sneakeri cu platforma, ambele articole fiind din imitatie din piele, rezistente deci la vreme ploioasa. Nu am mai avut nici pantaloni din piele nici adidasi cu patforma si m-au surprins cat sunt de confortabili. Nu mai zic cat de placuti la atingere sunt pantalonii si cum se intind ca prin magie, nu va speriati (ca mine) daca atunci cand va soseste comanda par ca sunt un numar prea mic :)



 

Ca de obicei, mai multe poze pe Instagram si Facebook.


0 comentarii: