Mie una vremea din Bucuresti mi se pare in zilele acestea de final de iulie foarte placuta. As iesi la plimbare in fiecare zi. Asa ca in ac...

Idei de tinute si activitati vara

Mie una vremea din Bucuresti mi se pare in zilele acestea de final de iulie foarte placuta. As iesi la plimbare in fiecare zi. Asa ca in acest articol m-am gandit sa combin ideile de tinute de vara cu idei de activitati. PS: Daca stiti vreun loc frumos sau un eveniment de neratat vara aceasta sa il lasati va rog in comentarii.

Therme




Oriunde ai locui, trebuie sa vii macar o data sa vizitezi complexul Therme de langa Bucuresti vara. In poza eram la Sands of Therme, in weekend, deci intr-una din cele mai aglomerate zile, dar dupa cum vedeti chiar si atunci e respirabil si frumos. O multime de hamace erau libere in jurul meu. Am ramas fana costumelor de baie rochita, iar acesta mi se pare cu atat mai frumos fiind simplu si intr-o culoare feminina.

Terase




Bucurestiul e plin de terase frumoase ascunse care te asteapta sa le descoperi: Eden, Monteoru, J'ai Bistrot.. Sunt deschise doar vara, asa ca fa-ti timp sa le descoperi cat timp mai tine sezonul. Preventiv, iti recomand sa iei si un spray de tantari cu tine, sa nu-ti strice piscatorii experienta :D. In poza purtam o rochie cu umeri goi, cu un impremeu multicolor. Si eram pe terasa Mall-ului Promenda, din zona Aurel Vlaicu, unde gasesti si o mica oaza de verdeata - care se vede putin, in spatele meu.

Lectura in aer liber



Pana pe 4 august in Cismigiu veti gasi un loc foarte dragut, amenejat anume pentru citit, numit Copacul cu carti. Puteti alege din cartile care se afla la locatie, sau sa veniti cu ceea ce cititi de obicei acasa si sa va bucurati de lectura in aer liber, intr-un loc confortabil si umbrit. In poza sunt din nou intr-o rochie cu umeri goi, intr-un roz vesel, de vara :)


As incheia lista de recomandari de activitati cu plimbari pe trotinete electrice, pe Calea Victoriei dar si prin parcuri. Trotinetele Lime care se gasesc peste tot prin Bucuresti se pot inchiria foarte usor dupa ce descarcati aplicatia.

Iar pentru hainute intrati cu incredere pe bonprix, sigur veti gasi ceva pe placul si marimea voastra!

Mai multe poze gasiti pe Instagram

0 comentarii: